Anmälningsblankett
Unghästfinaler 2017


Så här anmäler du din unghäst!


Anmälan här på vår hemsida gäller enbart deltagande i Unghästfinalen den 7/10-17, men   till den tävlingsklass eller Clear Round som ligger till grund för Unghästfinalernas finalbedömning.
   Därför måste alla hästar också anmälas till tävlingen i TDB, enligt datum och regler i Rönningerittens proposition.
All information om Unghästfinalerna publiceras enbart på hemsidan. Viktig info hittar du under Nyheter.

Föranmälan
Du kan föranmäla din unghäst senast den 12/6 2017. Om du föranmäler får du två fördelar. Du deltar i utlottningen av ett pris värt 3.000kr, (ett täcke från Back on Track med hästens namn broderat) och du får rabatt på anmälningsavgiften och sparar 100kr.
   Du betalar 400kr i samband med föranmälan. 

   Du kan föranmäla utan att hästen har klarat sina kval. Då måste du komplettera din föranmälan med dina kvalresultat direkt dessa år avklarade. Du lämnar kvalresultaten på samma blankett som du anmäler enligt anvisningarna där (kryssrutor samt kval och hästens och ryttarens namn).

Definitivanmälan för föranmälda hästar
Föranmälda hästar måste definitivanmäla till Unghästfinalen senast den 8/9 2017 och då betalat resterande anmälningsavgift som är  200kr för 5-åring eller 500kr för 6-åring oss tillhanda på Danske Bank eller Swish senast den 8/9 2017.

Ordinarie anmälan
Ordinarie anmälan till Unghästfinalen är senast den 8/9 2017. Anmälningsavgiften är  700kr för 5-åringar och 1.000kr för 6-åringar.

Efteranmälan
Efteranmälan kan ske senast den 22/9 2017. Anmälningsavgiften vid efteranmälan är för 5-åringar 1.100kr och för 6-åringar 1.400kr.
Man kommer inte med i katalogen om man efteranmäler.

Betalning
All betalning måste ske till och finnas på UHF:s konto i Danske Bank med Clearingnummer: 1355 och Kontonummer: 016 7806 senast samma datum som datum för respektive anmälningsdag. Tänk på att det inte går att överföra pengar samma dag på lördagar, söndagar och röda dagar (går att skicka men bokförs och är disponibla bara vardagar) samt att det oftast tar någon vardag extra när man överför pengar mellan olika banker. Ingen fakturering i efterhand. Ange enbart hästens hela namn i rutan för meddelande till mottagaren när du gör din inbetalning.
Du kan också betala till Swish- nummer: 0706746482.

Bild
Vi behöver en skarp och bra bild på ryttaren med sin unghäst, till katalogen och hemsidan. Du väljer själv en uppsutten bild i rörelse eller en uppställningsbild med ryttaren vid ledtygeln.   
   Bilden ska vara liggande och tagen snett framifrån eller från sidan. Bilden måste vara minst 5 mb stor ( klarar de flesta nyare kameror, plattor, smartphones/mobiler idag) och formaterad i JPEG för att passa både på hemsidan och i katalogen.
   Du måste kolla med fotografen att du får använda bilden till vår katalog och hemsida. Hästen ägare ansvarar för att bildens upphovsrätt är kontrollerad med fotografen och har rätt att publiceras, samt att bilden får publiceras både på hemsidan och i katalogen utan kostnad för Arbetsgruppen för Prestationsbedömning av unga distansrittshästar eller Projektet Unghästfinalen.
   Ange fotografens namn samt hästens och ryttarens namn när du skickar bilden till uhfdistans@gmail.com i samband med föranmälan, men senast i samband med anmälan den 8/9 2017.

Tack för att du stöder svensk distansritt och  
Unghästfinalerna 2017!Sandström & Borg AB
Gimmick Arabians

ArabHästHagen 
Inger Rustad 
Lena Israelsson
Emma Wanér
Camilla Nilsson
Maria Eriksson
Görel Hahne
Amanda Renström
Jenny Gustavsson
Josefin Blom Lugn
Sara Åhman
Beatrice Wendt
Carina Näsström Lindman
Stefan Hammar 
Jonna Lundqvist
Klara Jakobsson
Monika Eiker 
Kjell Westerback
Eva Borg
Elin Joelsson
 
 
 
 

 


"I Unghästfinalerna
är alla hästar likaplacerade
men med olika poäng."


  
Obetald annonsplats!

uhfdistans@gmail.com
 

Anmälningsblankett till Unghästfinalen 2017

Viktigt!
Läs dessa punkter innan
du fyller i din anmälan!

►  Vid all anmälan till Unghästfinalen måste du även anmäla till klassen i TDB enligt Rönningerittens proposition för kunna deltaga i finalbedömningen!

►  All betalning måste finnas på UHF:s konto i Danske Bank med Clearingnummer: 1355 och Kontonummer: 016 7806 eller Swishnummer: 070 674 64 82 senast samma datum som datum för respektive anmälningsdag.
   Vänta inte till sista anmälningsdag med din anmälan för det kan ta upp till 3 dagar att överföra pengar mellan olika banker.

►  Ange enbart hästens hela namn i rutan för meddelande till mottagaren när du gör din inbetalning.

►  Om du inte fyllt i alla fält på anmälningsblanketten så kan du inte skicka den.

►  Ingen återbetalning av anmälningsavgifter.
 

►  Du godkänner att uppgifter om hästen samt personuppgifter och e-mail  publiceras i katalogen samt läggs in på hemsidan.

►  Glöm inte att i samband med anmälan skicka med en bild på ryttaren och hästen formaterad i JPEG och minst 5 Mb stor och fri för publicering på hemsida och katalog (se Bild ovan). Ange fotografens samt hästens och ryttarens namn. Skicka bilden till : uhfdistans@gmail.com

►  All information om Unghästfinalerna, som anmälda ekipage, meddelande till ryttare, kartor, resultat etc. publiceras enbart på hemsidan. Viktig info hittar du under Nyheter.

► Din anmälan till Unghästfinalen blir inte giltig innan din betalning och alla anmälningsavgifter finns på vårt konto hos Danske Bank eller på Swish.

►  Om du vill ändra något efter att du skickat din anmälan, t.ex. ryttarbyte, så MÅSTE du göra det med ett mail till oss på:
uhfdistans@gmail.com

 • Anmälan till Unghästfinalerna den 7 oktober 2017.
  Har du frågor? Skicka e-mail till uhfdistans@gmail.com eller ring
  Eva Borg 070 651 19 29.

  Vill du skriva ut din anmälan (många sidor] måste du göra det INNAN du trycker på skickaknappen!

  Om du glömt att fylla i alla fält kan du inte skicka din anmälan.
  Om du inte vet vad du ska skriva i ett namn-eller adressfält, skriv bara bokstaven X annars kan du inte skicka din anmälan.

  När du skickat din anmälan korrekt får du en gul bekräftelse längst upp på anmälningsblanketten. Skrolla för att hitta den.

 • Fyll alltid i alla de grunduppgifter som passar in på din anmälan varje gång du skickar in en anmälan!

  Klicka i de kryssrutor som gäller för din anmälan.

  Om du bara ska komplettera med enbart kvalresultat, så måste du även fylla i hästens och ryttarens namn samt skriva bokstaven X i alla övriga fält för att kunna skicka anmälan på nätet.

  Glöm inte att skicka med en bild på din häst!


 • Fyll i följande för varje kval i denna ordning: Datum ååmmdd, tävlingens namn, sträcka i kilometer (t.ex. 50km) samt CR (Clear Round) ELLER T. för Tävling
 • Skriv in: RYTTARENS namn, mobiltelefonnummer, postadress, postnummer, ort, samt e-mail.
 • Skriv in: HÄSTÄGARENS namn, mobiltelefonnummer, postadress, postnummer, ort, samt e-mail.

  OBS! Om hästägarens namn är samma som ryttarens - Skriv bara RYTTAREN.
 • Skriv in: UPPFÖDARENS namn, mobiltelefonnummer, postadress, postnummer, ort, samt e-mail.
 • Skriv in: TRÄNARENS namn, mobiltelefonnummer, postadress, postnummer, ort, samt e-mail.

  OBS! Om tränarens namn är samma som ryttarens - Skriv bara RYTTAREN.
 • Här under fyller du i vem som ska vara mottagare av eventuella premier. Ange både Namn, Bank, Clearingnummer, Kontonummer eller Swish-nummer.

"Att genomföra är att vinna"